Amsterdam Born Children and their Development
english
dutch

Invullen vragenlijst

V: Is het mogelijk om de vragenlijsten in een andere taal in te vullen?
A: Ja, dit is mogelijk. Online kunt u de vragenlijst in het Engels en het Nederlands invullen. Wilt u de vragenlijst in het Turks invullen, dan vragen wij u het antwoordkaartje retour te sturen of contact op te nemen met ons via onderstaande contactgegevens. Wij sturen u dan een papieren Turkse vragenlijst toe.

V: Is het mogelijk om de vragenlijsten op papier in te vullen?
A: Ja, dit is mogelijk. U kunt de papieren vragenlijst aanvragen door het antwoordkaartje retour te sturen of contact op te nemen met ons via onderstaande contactgegevens. Wij sturen u dan een papieren vragenlijst toe. De papieren vragenlijsten zijn in het Nederlands, Engels en Turks beschikbaar.

V: Ik wil mijn antwoord veranderen in een onderdeel dat ik al heb afgesloten, kan dit nog?
A:De vragenlijst is opgesplitst in onderdelen. Binnen een onderdeel kunt u teruggaan en een antwoord wijzigen, maar wanneer u op ‘Opslaan’ hebt gedrukt kunt u niet meer terug. Als u persoonlijk contact met ons opneemt, dan kunnen wij hier wel rekening mee houden en dit achteraf handmatig wijzigen.

V: Ik heb niet genoeg tijd om alle onderdelen af te maken, blijft mijn voortgang bewaard?
A:Het is mogelijk om een deel van de vragen te beantwoorden en verder te gaan op een ander moment. Let hierbij wel op dat u een onderdeel niet halverwege afsluit, want dan worden de vragen die u al gemaakt heeft in dat onderdeel niet opgeslagen.

V: Ik heb net een onderdeel afgerond door op ‘Opslaan’ te klikken, maar nu staat er dat ik deze opnieuw moet doen. Kan ik dit onderdeel nu overslaan?
A:Het kan voorkomen dat er iets misgaat met de communicatie tussen onze servers waardoor u niet naar het volgende onderdeel wordt gezet. Over het algemeen gebeurt dit vrijwel nooit, dus u kunt ervoor kiezen het onderdeel nogmaals uit te voeren. Ook kunt u contact met ons opnemen, wij bekijken dan of uw antwoorden zijn opgeslagen en zetten u handmatig naar het volgende onderdeel.

V: Ik ben vastgelopen bij een onderdeel en kan de vragenlijst nu niet afmaken, wat moet ik doen?
A:Wij hebben de vragenlijst uitgebreid getest, maar door samenloop van omstandigheden kan er altijd iets misgaan. Mocht dit bij u het geval zijn, neem dan contact met ons op, dan lossen wij het probleem zo snel mogelijk op.